Hos os har du mulighed for at træne individuelt eller sammen med andre på større eller mindre hold. Din træning foregår altid under vores supervision for at sikre, at du udfører øvelserne anatomisk korrekt.

Fysisk træning udgør en grundlæggende og vigtig del af dit behandlingsforløb. I starten har træningen primært en genoptrænende funktion. Efterhånden som du får det bedre, kan den være med til at vedligeholde de gode resultater og virke forebyggende på længere sigt.

Hvilken træningsform, der er den rigtige for dig, afhænger både af din specifikke situation og på hvilket stadie i dit behandlingsforløb, du befinder dig. Sammen tilrettelægger vi dit personlige træningsprogram og tilpasser det løbende din udvikling.

Vi giver dig en grundig instruktion i øvelser, som skal udføres regelmæssigt i dagligdagen. Når du selv gør en aktiv træningsindsats, bliver risikoen for tilbagefald mindre. Du får samtidig en række redskaber til selv at gøre noget ved problemet med det samme, hvis det alligevel skulle vende tilbage.